Menú

viernes, 25 de octubre de 2019

Pascual Bort Exposició fotogràfica "Birke-now(videos)







8 de novembre a les 19:00 h
Inauguració amenitzada per:
Poetes i rapsodes de EsArT “espai per a l'art i el talent” mes la veu i la música de “Belle De Z i JC Flowers”.Belle guanyadora del premi de bronze en Global Music Awards de Califòrnia, i també Premi Internacional de la Brúixola del Cant i finalista en TMF España 2019. Juntament amb el seu company del pròxim disc i un gran guitarrista JC Flowers ens delectaran,amb diversos temes de tots els temps.

Pascual Bort Cubero natural de Vila-real,llicenciat en Farmàcia, comença la seua marxa pel món de la fotografia a Barcelona, en la seua etapa d'estudiant, allà pels anys setanta, on assisteix a tallers i reunions en la mítica signatura Casanova, i realitza tallers de fotografia de mitjà i gran format, impartits per la Cambra de Comerç de Castelló.
En 1978 va ser cofundador de diverses agrupacions fotogràfiques i membre de diverses associacions fotogràfiques tant d'índol nacional com internacional. Durant aquest temps va obtindre nombrosos premis de fotografia dins de la geografia nacional.
També ha impartit tallers, tant de fotografia analògica com de digital. Des de 1990 ha realitzat innombrables exposicions tant col·lectives com individuals d'àmbit nacional i internacional, a Nova York, el Japó, França,Alemania,Portugal i Espanya.

CENTRE CULTURAL LA MARINA
C/ Marina Espanyola, 19
Grau de Castelló
Horari de dilluns a dissabte
de 9 a 14 h i de 16 a 22




















0 comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.

 
;