Menú

domingo, 5 de enero de 2020
Retrospectiva 
CENTRE CULTURAL LA MARINA
C/ Marina Espanyola, 19 Grau de Castelló
Inauguració el 9 de gener les 19:00 h

amenitzada per:Poetes i rapsodes de EsArT “espai per a l'art i el talent” mes els so d'un dels guitarrista més versàtil de la província de Castelló Santi Huget compositor, arranjador i professor que en aquesta ocasió interpretarà diversos temes basats en els concordes extrets de les pintures musicals exposades..
Vicente Enguídanos Garrido Va nàixer el 4 de maig de 1935 en el Cabanyal (grau de València) . En 1958 es trasllada a Onda,i ja desde llavors mai abandonarà la província de Castelló. És escriptor, fotògraf, pintor,espiritual, vital i un incansable viatger.
Famós personatge i història viva del panorama artístic cultural del Castelló més autèntic. Membre d'innumerables associacions de poesia i arts pictòriques tant de Castelló i València com d'Hispanoamèrica.
Esta exposició pretén ser un sentit homenatge a la figura d'este artista incombustible, una visió a la seua trajectòria com a pintor. Des del figuratiu a l'abstracte , les triangulacions o les seues pintures poeticomusicals així com la seua eterna obsessió per fusionar colors, geometria, partitures, rimes i cadències
Organitza: EsArT (Espai per a l’Art i el Talent)





0 comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.

 
;